Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού – ARISTON

Καλώς ήρθατε στο ARISTON, τη σειρά ψυχομετρικών ερωτηματολογίων που δημιουργεί εξατομικευμένες αναφορές παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες και ποσοτικά χαρακτηριστικά σχετικά με την προσωπικότητα, τις δεξιότητες, τις ικανότητες και τα ταλέντα. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους ενδιαφερόμενους να επιτύχουν την αυτογνωσία ή το Σωκρατικό «Γνώθι σ΄αυτόν» και να γίνουν πραγματικά καλύτερα άτομα.

Το λογισμικό, ένα συνδυαστικό έμπειρο σύστημα που βασίζεται σε εκτεταμένη έρευνα σε προηγμένα ψυχομετρικά μοντέλα και στατιστικές, στοχεύει στην ανάλυση της προσωπικότητας ενός ατόμου, η οποία περιλαμβάνει εγγενή χαρακτηριστικά και τις σταθερές και ανεξάρτητες από το χρόνο ιδιότητες της προσωπικότητας, κάνοντας κάθε άτομο διαφορετικό από τους άλλους. Αναλύει επίσης τα ταλέντα και τις ικανότητες ενός ατόμου, το οποίο περιλαμβάνει τις επίκτητες ιδιότητες, τις γνωστικές πτυχές, τις δεξιότητες και τις προτιμήσεις.

Η βάση γνώσεων μας κατηγοριοποιείται ανά ηλικία, φύλο, ακαδημαϊκά τμήματα, επαγγέλματα/ειδικότητες και χαρακτηριστικά προσωπικότητας. Οι αναφορές δημιουργούνται αυτόματα χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και αποστέλλονται σε εσάς ή στον σύμβουλό σας στη διεύθυνση email που έχετε δηλώσει.

Το ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ απευθύνεται σε:

  • Mαθητές Γυμνασίου-Λυκείου
  • Φοιτητές/Αποφοίτους που αναζητούν Μεταπτυχιακό
  • Σε εργαζόμενους που επιθυμούν αλλαγή καριέρας

Τα αποτελέσματά μας θα σας βοηθήσουν να:

  1. Προσδιορίσετε και μετρήσετε συγκεκριμένους παράγοντες προσωπικότητας
  2. Θέσετε στόχους καριέρας και να βρείτε την κατάλληλη δουλειά για εσάς
  3. Αναπτύξετε τα δυνατά σας σημεία και να ξεπεράσετε τις αδυναμίες σας
  4. Επαληθεύσετε ή ανακαλύψετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας
  5. Βελτιώσετε τις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις
  6. Βελτιώσετε τη συνολική ποιότητα ζωής σας
Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς την αυτοανακάλυψη και την προσωπική
ανάπτυξη σήμερα με την ARISTON