Αιτήσεις για Μεταπτυχιακά (Masters)

Υπηρεσία Αιτήσεων για Μεταπτυχιακά
(Master – PhD)

Όλες οι Αιτήσεις απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και πρέπει να γίνουν από έμπειρους επαγγελματίες, ώστε να μην υπάρχουν λάθη, να μην ξεφύγουν λεπτομέρειες ή παραμελληθούν έγγραφα που χρειάζεται να προσκομισθούν κατά την υποβολή της Αίτησης, με στόχο να δημιουργηθεί για σένα ένα ισχυρό προφίλ υποψηφίου. 

Τι σου προσφέρει η UniBridge

Η Υπηρεσία αξιοποιεί ολόκληρο το εύρος τεχνογνωσίας της Ομάδας Συμβούλων και Αναλυτών και αποτελεί ολοκληρωμένη προσέγγιση (holistic approach), ξεκινώντας από το στάδιο του Eπαγγελματικού Προσανατολισμού, Σχεδιασμού Καριέρας, Έρευνας, Αξιολόγησης και Επιλογής Μεταπτυχιακών και καλύπτει μέχρι την πλήρη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο.

Τι περιλαμβάνει η Υπηρεσία της UniBridge:

  1. Δωρεάν Συμβουλευτική
  2. Επαγγελματικό Προσανατολισμό
  3. Επιλογή Προγράμματος Σπουδών
  4. Βοήθεια στην Επιλογή Πανεπιστημίων και Ενημέρωση για το κόστος και τις συνθήκες ζωής κάθε πόλης

Απευθύνεται σε εσένα:

  1. Εάν είσαι Τελειόφοιτος/“επι Πτυχίω” Φοιτητής
  2. Πτυχιούχος ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, Κολλέγιου κλπ
  3. Εάν είσαι Επαγγελματίας/Εργαζόμενος

Σου προσφέρουμε βοήθεια σχετικά με:

01

Συμβουλευτική Σπουδών στο Εξωτερικό (γενικές πληροφορίες)

02

Συμβουλευτική  Ακαδημαϊκού Προσανατολισμού για Επιλογή Ειδικότητας

03

Επιλογή της Ειδικότητας σου μέσω ειδικού test και συνεντεύξεων Επαγγελματικού Προσανατολισμού

04

Προσανατολισμό Καριέρας σχετικά με ευκαιρίες και δυνατότητες, αφού τελειώσεις τις Σπουδές σου

05

Ενημέρωση για το κόστος και τις συνθήκες ζωής κάθε πόλης που σε ενδιαφέρει στο Εξωτερικό

06

Βοήθεια για την επιλογή του Πανεπιστημίου που σου ταιριάζει απόλυτα

Αναλόγως με τις ανάγκες σου, μπορείς να κανονίσεις μία προσωπική συνάντηση με τον Σύμβουλο Σπουδών.  Για Υποψηφίους εκτός Αττικής υπάρχει δυνατότητα Συμβουλευτικής μέσω Skype ή άλλων προγραμμάτων Video Conference.

Ποιές διαδικασίες καλύπτουμε:

01

Την υποβολή Αίτησης για την Εισαγωγή σου στο Πανεπιστήμιο

02

Τα έξοδα για παράβολο των Αιτήσεών σου και λοιπά έξοδα Αίτησης

03

Πλήρη βοήθεια για το Personal Statement και το CV σου

04

Τις μεταφράσεις συστατικών επιστολών και Ελληνικών πιστοποιητικών

05

Την Αίτησή σου για εξασφάλιση Εστίας διαμονής

06

Την Αίτηση Φοιτητικού Δανείου διδάκτρων ή Αίτηση απαλλαγής διδάκτρων ή Αίτηση οικονομικής ενίσχυσης (όπου αυτά προσφέρονται)

Εδώ έρχεται η σκέψη “με ποια κριτήρια θα με επιλέξει το Πανεπιστήμιο που θα στοχεύσω?”

Τα Πανεπιστήμια θα προσέξουν ιδιαίτερα:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τη συντριπτική πλειοψηφία των Πανεπιστημίων δεν είναι απαραίτητο να έχεις ήδη ολοκληρώσει το Πτυχίο σου, ούτε την επάρκεια Αγγλικής γλώσσας, κατά την υποβολή των Αιτήσεων σου για Εισαγωγή.

Ορισμένα έγγραφα μπορείς να τα στείλεις μετά την αρχική υποβολή της Αίτησης, αλλά οπωσδήποτε πριν την καταληκτική ημερομηνία (deadline) που θα σου δώσει κάθε Πανεπιστήμιο (συνήθως λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του προγράμματος).

Εσείς Ρωτάτε, εμείς Απαντάμε!

Ποια έγγραφα πρέπει να προσκομίσω?

Η UniBridge θα σου δώσει όλες τις κατευθυντήριες οδηγίες για το ποια έγγραφα θα πρέπει να συγκεντρώσεις και να προσκομίσεις είτε ενδιαφέρεσαι για Α΄Πτυχίο, είτε για Μεταπτυχιακό! Κλείσε συνάντηση για Δωρεάν Συμβουλευτική και θα σε ενημερώσει ο Προσωπικός σου Σύμβουλος.

Μπορώ να κάνω Αιτήσεις σε όποια και όσα Πανεπιστήμια θέλω?

UniBridge μπορεί να σε βοηθήσει να εισαχθείς σε έναν μεγάλο αριθμό αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων σε διεθνή κλίμακα και αναλόγως με τις προδιαγραφές που έχεις στο μυαλό σου, μέσω της Συμβουλευτικής που θα σου παρέχουμε, θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για εσένα!

Εάν δεν πετύχω στην πρώτη μου επιλογή αυτό σημαίνει ότι θα μείνω εκτός πανεπιστημίου;

Κανένας υποψήφιος ο οποίος υποβάλλει τις Αιτήσεις του μέσω της UniBridge δεν μένει εκτός Πανεπιστημίου! Εάν κάτι αλλάξει και δεν πετύχεις στην πρώτη σου επιλογή, τότε ξεκινάμε τη διαδικασία για το δεύτερο Πανεπιστήμιο της επιλογής σου. Ένα είναι σίγουρο! Κανείς δεν μένει εκτός καθώς το 90% των υποψήφιων φοιτητών μας πετυχαίνουν στην πρώτη τους επιλογή!

Τι γίνεται στην περίπτωση που δεν έχω πιστοποίηση ξένης γλώσσας?

Η UniBridge σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς εξασφαλίζει πλήρη προετοιμασία για όλες τις ισχύουσες πιστοποιήσεις της Αγγλικής γλώσσας (IELTS, Cambridge Proficiency, TOEFL κλπ). Τμήματα προετοιμασίας για IELTS ξεκινούν κάθε μήνα και διαρκούν λίγες εβδομάδες. Τα τμήματα Cambridge Proficiency ξεκινούν κάθε 3 μήνες.

Πότε πρέπει να γίνει η Υποβολή των Αιτήσεών μου?

Κάθε Πανεπιστήμιο διαχειρίζεται διαφορετικά την υπόθεση των Αιτήσεων και υπό διαφορετικές προθεσμίες. Ωστόσο, όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα για εσένα και για την εγγυημένη Εισαγωγή σου στο Πανεπιστήμιο της επιλογής σου.
scrollTopImage