BachelorConnect – Αιτήσεις για Α’ Πτυχίο

BachelorConnect
Πρόγραμμα Αιτήσεων και Εισαγωγή
σε Σπουδές Α’ Πτυχίου Bachelor στο Εξωτερικό

Η Υπηρεσία BachelorConnect εξασφαλίζει Απευθείας Εισαγωγή σε Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια της επιλογής σου σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία και Ευρώπη, με τον Βαθμό Απολυτηρίου ή Πανελληνίων ή με τα ήδη υπάρχοντα προσόντα σου.

Απευθύνεται σε εσένα:

  1. Εάν είσαι Μαθητής Γ’ Λυκείου
  2. Εάν είσαι Απόφοιτος Λυκείου (ανεξαρτήτως τύπου Λυκείου, κατεύθυνσης στο Λύκειο και αν έχεις συμμετάσχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις ή όχι)
  3. Εάν έχεις ήδη αποκτήσει και άλλους Μεταλυκειακούς τίτλους όπως Foundation, IEK, TEI, AEI κλπ, τα οποία μετρούν ως σημαντικά επιπλέον προσόντα

Τι σου προσφέρει η UniBridge:

To Πρόγραμμα BachelorConnect αξιοποιεί ολόκληρο το εύρος τεχνογνωσίας της Ομάδας Συμβούλων και Αναλυτών και αποτελεί ολοκληρωμένη προσέγγιση (holistic approach), ξεκινώντας από το στάδιο του Eπαγγελματικού Προσανατολισμού, Σχεδιασμού Καριέρας, Έρευνας, Αξιολόγησης και Επιλογής Α΄ Πτυχίου και καλύπτει μέχρι την πλήρη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο.

Το εξειδικευμένο Πρόγραμμα BachelorConnect της UniBridge σου εξασφαλίζει Εισαγωγή στα δημοφιλέστερα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού στις πιο περιζήτητες Ειδικότητες.

Το Πρόγραμμα BachelorConnect της UniBridge αποτελεί Υπόδειγμα Αρτιότητας για την Ελληνική εκπαιδευτική σκηνή και παράλληλα προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας-κόστους από κάθε άλλη Υπηρεσία Αιτήσεων.

Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί γκουρού της UniBridge:

  • σου παρέχουν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και πλήρη υποστήριξη έως την έναρξη του Α’ Πτυχίου σου, 
  • σου εξασφαλίζουν την Εισαγωγή σε Αγγλόφωνα Προγράμματα Α’ Πτυχίου Bachelor Προγράμματα στη Μ. Βρετανία, την Ολλανδία και σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες*.  

[*Μέσω ενός πρόσθετου πακέτου μπορείς να αιτηθείς σε Προγράμματα Α’ Πτυχίου Bachelor  στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Κίνα την Κορέα και σε κάθε Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο Παγκοσμίως.] 

Το Πρόγραμμα BachelorConnect της UniBridge με σφαιρική προσέγγιση και γνώση των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών ευκαιριών παγκοσμίως, 

Το BachelorConnect περιλαμβάνει τρεις κύριες Συμβουλευτικές Συνεδρίες με τον Εμπειρογνώμονα Σύμβουλο σε προσωπικά ραντεβού, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου με διάρκεια τουλάχιστον μιας ώρας, ή έως ότου ολοκληρωθεί η Συμβουλευτική διαδικασία.  

Στις Συνεδρίες θα σου δοθούν πλήρεις εξατομικευμένες οδηγίες και προσωπική υποστήριξη, προσφέροντάς σου τις πλέον αξιόπιστες επιλογές για φιλόδοξα νέα άτομα που αναζητούν μια ξεχωριστή φοιτητική εμπειρία στο εξωτερικό με δυνατότητες άμεσης επαγγελματικής απασχόλησης.

Οι Συνεδρίες του BachelorConnect ακολουθούν ένα στρατηγικό σχεδιασμό και η εξατομικευμένη καθοδήγηση σε όλη τη διαδικασία υποβολής Αιτήσεων που παρέχουν θα σε βοηθήσει να πάρεις τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις επιλογές χώρας, Ειδικότητας* και Πανεπιστημίου.

[*Πέραν της εξειδικευμένης προσέγγισης επιλογής Ειδικότητας με τη βοήθεια του Συμβούλου, υπάρχει επιπρόσθετη δυνατότητα να προηγηθεί πιστοποιημένη διαδικασία Επαγγελματικού Προσανατολισμού με το πρόγραμμα “Ariston”.]

Το Πρόγραμμα BachelorConnect έχοντας ως βάση τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες των Πανεπιστημιακών Προγραμμάτων στην Ευρώπη και παγκοσμίως, σου διασφαλίζει πρόσβαση στις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές των κορυφαίων Πανεπιστημίων στη Μ. Βρετανία, την Ολλανδία, την Ιρλανδία, τη Δανία, τη Σουηδία, την Ελβετία, τη Γαλλία, το Βέλγιο τη Γερμανία, τη Φινλανδία και όλες τους δημοφιλείς Ευρωπαϊκούς προορισμούς, ανάλογα με την Ειδικότητα/Κατεύθυνση που έχεις επιλέξει.  

Εξατομικευμένες Κατευθυντήριες Γραμμές: 

Θα σου δοθούν πλήρεις συμβουλές, προτάσεις και οδηγίες με βάση το προσωπικό σου υπόβαθρο, με το τυχόν ερευνητικό ή επαγγελματικό σου ενδιαφέρον και τους επόμενους στόχους της Επιστημονικής και Επαγγελματικής σου Σταδιοδρομίας. 

Θα σε καθοδηγήσουμε και θα σε υποστηρίξουμε στο να επιλέξεις τα καταλληλότερα Πανεπιστήμια και Προγράμματα Α’ Πτυχίου Bachelor  που σχετίζονται άμεσα με τους απώτερους στόχους και  φιλοδοξίες σου, παρέχοντας τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.

Εξαιρετική Σχέση Ποιότητας-Κόστους Υπηρεσίας Αιτήσεων για Bachelor στο Εξωτερικό: 

Το BachelorConnect της UniBridge αποτελεί την πλέον ανταγωνιστική Υπηρεσία Αιτήσεων στην Ελλάδα, σε σχέση με το κόστος της. 

Η Υπηρεσία εμπεριέχει υποστήριξη σε 12 σημεία:

Η UniBridge σου εξασφαλίζει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία υποβολής Αιτήσεων.

Το Πρόγραμμα BachelorConnect περιλαμβάνει τα ακόλουθα βασικά στοιχεία, με το καθένα να παίζει σημαντικό ρόλο ως κριτήριο Εισαγωγής ώστε να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες της επιτυχίας σου:

1. Προσωπική Δήλωση Στόχων (Personal Statement – Special Essays)

Θα δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό Personal Statement παρουσιάζοντας το ακαδημαϊκό σου υπόβαθρο, τα τυχόν ερευνητικά σου ενδιαφέροντα, την έως σήμερα πορεία σου και τους στόχους της σταδιοδρομίας σου. Ο Σύμβουλός σου θα σε καθοδηγήσει και θα σε υποστηρίξει στην επεξεργασία και στο ύφος του κειμένου για να διασφαλίσουμε ότι το κείμενό σου θα ξεχωρίζει.  Εάν κάποιο Πρόγραμμα που επέλεξες, πέραν του βασικού Personal Statement, απαιτεί και επιπλέον ειδικές εκθέσεις (Essays), υπάρχει δυνατότητα πλήρους κάλυψης όλων των απαιτήσεων σε εξειδικευμένα κείμενα, με μια μικρή επέκταση του πακέτου σου.

2. Συστατικές Επιστολές (Reference Letters)

Θα σου δοθεί καθοδήγηση σχετικά με την επιλογή των κατάλληλων referees και θα σε βοηθήσουμε να δώσεις στους καθηγητές σου τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε οι συστατικές επιστολές σου να είναι ισχυρές, εντυπωσιακές και ξεχωριστές (όχι συστατικές ρουτίνας).   

3. Μεταφράσεις Πτυχίων και Πιστοποιήσεων (Official Translations of Transcripts) 

Η Ομάδα μας θα αναλάβει τις επίσημες μεταφράσεις των πιστοποιητικών σου (αναλυτική βαθμολογία, πτυχία κλπ) για να διασφαλίσει ότι θα είναι ακριβείς και κατανοητές από τους εκλέκτορες των  Πανεπιστημίων στα οποία θα υποβληθούν οι Αιτήσεις σου.

4. Πιστοποίηση Επάρκειας Αγγλικής Γλώσσας (English Language Certification)

Θα σε καθοδηγήσουμε στην επιλογή και προετοιμασία του κατάλληλου τεστ επάρκειας Αγγλικής γλώσσας, που κατά κύριο λόγο είναι το IELTS (ή το TOEFL).  Η Ομάδα μας θα σου προσφέρει λύσεις και στρατηγικές για να πετύχεις τις απαιτούμενες βαθμολογίες.

5. Υποβολή Αίτησης, Έντυπης ή Online (Application Processing)

Θα σου δοθεί πλήρης υποστήριξη για τη συμπλήρωση της φόρμας υποβολής Αίτησης  για τις Σπουδές σου, με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, διασφαλίζοντας ότι στην Αίτηση θα εμπεριέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και εκφρασμένες με τον σωστό τρόπο, ώστε να αποφευχθούν τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις.

6. Διαδικασίες Τελών/Εξόδων Υποβολής Αίτησης (Application Fees)

Θα σου δοθούν πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους πληρωμής και τις προθεσμίες καταβολής του κάθε Application Fee των Πανεπιστημίων που επέλεξες, διασφαλίζοντας ότι η Αίτησή σου θα υποβληθεί με επιτυχία και εντός του απαιτούμενου χρονικού πλαισίου.

7. Πληροφορίες Διαμονής και Αιτήσεις για Φοιτητική Εστία (Accommodation – Student Housing)

Θα σου δοθεί πρόσβαση σε σημαντικές οδηγίες και σχετικά websites, όσον αφορά στις επιλογές διαμονής στις πόλεις προορισμού σου, είτε πρόκειται για Πανεπιστημιακές Εστίες, ή Ιδιωτικές, ή πηγές που θα μπορέσεις να εντοπίσεις ιδιωτικά σπίτια για ενοικίαση, ή άλλες εναλλακτικές λύσεις κατάλληλες για τον προορισμό σου.  Εάν το Πανεπιστήμιο της τελικής επιλογής σου διαθέτει Πανεπιστημιακές ή Ιδιωτικές Εστίες, η UniBridge θα αναλάβει και την υποβολή αίτησης Εστίας.

8. Πληροφορίες για Υποτροφίες από Διάφορους Φορείς (Scholarships)

Μέσω της UniBridge μπορείς να πάρεις γενικές κατευθύνσεις και πληροφορίες σχετικά με υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για διεθνείς φοιτητές στη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία, όλες τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Θα σε βοηθήσουμε να εντοπίσεις και θα σε καθοδηγήσουμε πως να υποβάλεις αίτηση για τις υποτροφίες που αντιστοιχούν στα προσόντα και το προφίλ σου.

9. Πληροφορίες Οικονομικής Ενίσχυσης (Bursaries – Financial Aid) 

Με τη βοήθειά μας, μπορείς να βρεις πληροφορίες σχετικά με διαθέσιμες επιλογές οικονομικής ενίσχυσης.  Ανάλογα με τα κριτήρια επιλεξιμότητας τα οποία μπορεί να καλύπτεις, θα μπορέσεις να υποστηρίξεις καλύτερα τις Σπουδές σου στο Εξωτερικό.  Ο Σύμβουλός σου θα σου προσφέρει  καθοδήγηση σχετικά με την πρόσβαση σε επιχορηγήσεις, υποτροφίες ή άλλες μορφές οικονομικής βοήθειας, είτε από το Πανεπιστήμιο είτε από εξωτερικούς οργανισμούς.

10. Πληροφορίες για Φοιτητικά Δάνεια Διδάκτρων (Student Loans)

Εάν έχεις αποφασίσει να αποκτήσεις το συγκριτικό πλεονέκτημα στην Αγορά Εργασίας, αλλά χρειάζεσαι οικονομική βοήθεια και δεν μπορείς να εξασφαλίσεις κάποια υποτροφία, μπορείς να το καταφέρεις μέσω φοιτητικών δανείων που προσφέρονται είτε από Τράπεζες, είτε από διεθνείς οργανισμούς δανειοδότησης φοιτητών. Στη UniBridge σου παρέχουμε πληροφορίες και καθοδήγηση σχετικά με τη διαδικασία αίτησης φοιτητικού δανείου, συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων εγγράφων και προθεσμιών και σε φέρνουμε σε επαφή με τις αντίστοιχες Τράπεζες και πιστωτικούς οργανισμούς.

11. Δομή Διδάκτρων και Λεπτομέρειες Πληρωμής (Tuition Fees)

Θα σου εξηγήσουμε αναλυτικά τη δομή των Διδάκτρων και άλλων εξόδων των Πανεπιστημίων που θα επιλέξεις και θα σε ενημερώσουμε σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, τις προθεσμίες και θα δούμε μαζί τυχόν διαθέσιμες εκπτώσεις ή επιλογές δόσεων.

12.Βιογραφικό Σημείωμα (Curriculum Vitae – CV, εάν απαιτείται από κάποιο Πανεπιστήμιο)

Θα δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο Βιογραφικό που θα περιγράφει σωστά και θα τονίζει το εκπαιδευτικό σου υπόβαθρο, την ερευνητική εμπειρία, τις μελέτες ή τις τυχόν δημοσιεύσεις σου, τις σχετικές εργασίες μαθημάτων και τα εκπαιδευτικά σου επιτεύγματα. Θα προσαρμόσουμε μαζί  το Βιογραφικό σου, ώστε να πληροί τα διεθνή πρότυπα και να αναδεικνύει αποτελεσματικά τα δυνατά σου σημεία.

Επιπλέον Υπηρεσίες και Βοήθεια Σύνθετων Απαιτήσεων

Εάν χρειαστείς επιπλέον υποστήριξη, όπως για παράδειγμα με τη σύνταξη πρόσθετων δοκιμίων/εκθέσεων ή ερευνητικής πρότασης για Διδακτορικό, τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο, προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη με επέκταση του πακέτου (με κάποιο επιπλέον κόστος), ώστε να γίνουν ισχυρά και αποτελεσματικά τα συμπληρωματικά σου έγγραφα.

Με το Πρόγραμμα BachelorConnect για Σπουδές Α’ Πτυχίου Bachelor στο Εξωτερικό της UniBridge, έχεις τη βεβαιότητα και την αυτοπεποίθηση ότι κάθε πτυχή της Αίτησής σου αντιμετωπίζεται με τεχνογνωσία, εμπειρία και προσοχή στη λεπτομέρεια, δίνοντάς σου την καλύτερη δυνατότητα να εξασφαλίσεις την Εισαγωγή σου στο καλύτερο δυνατό Πρόγραμμα Bachelor της επιλογής σου.

Διαρκής Υποστήριξη: 

Παράλληλα με τις Συμβουλευτικές Συνεδρίες, η Ομάδα μας είναι πάντα άμεσα διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή διευκρινίσεις μπορεί να έχεις στην πορεία. Η συνεχής μας υποστήριξη σου διασφαλίζει ένα ομαλό και επιτυχημένο ταξίδι προς την κατάκτηση των στόχων σου.

Ξεκίνα τώρα τις διαδικασίες για τις Σπουδές σου στο Εξωτερικό με το Πρόγραμμα BachelorConnect και ανάθεσε τους εκπαιδευτικούς γκουρού της UniBridge να σε καθοδηγήσουν προς ένα λαμπρό μέλλον γεμάτο ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη στις πολυάριθμες ευκαιρίες που προσφέρονται στην Ευρώπη, την Ελλάδα και σε Παγκόσμια κλίμακα.

Τηλεφώνησε τώρα στο 2100108645

Σου προσφέρουμε βοήθεια σχετικά με:

01

Συμβουλευτική Σπουδών στο Εξωτερικό (γενικές πληροφορίες)

02

Συμβουλευτική Ακαδημαϊκού Προσανατολισμού για Επιλογή Ειδικότητας

03

Επιλογή της Ειδικότητας σου μέσω ειδικού test και συνεντεύξεων Επαγγελματικού Προσανατολισμού

04

Προσανατολισμό Καριέρας σχετικά με ευκαιρίες και δυνατότητες, αφού τελειώσεις τις Σπουδές σου

05

Ενημέρωση για το κόστος και τις συνθήκες ζωής κάθε πόλης που σε ενδιαφέρει στο Εξωτερικό

06

Βοήθεια για την επιλογή του Πανεπιστημίου που σου ταιριάζει απόλυτα

Αναλόγως με τις ανάγκες σου, μπορείς να κανονίσεις μία προσωπική συνάντηση με τον Σύμβουλο Σπουδών.
Για Υποψηφίους εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης υπάρχει δυνατότητα Συμβουλευτικής μέσω Skype ή άλλων προγραμμάτων Video Conference.

Ποιες διαδικασίες καλύπτουμε:

01

​Την υποβολή Αίτησης για την Εισαγωγή σου στο Πανεπιστήμιο

02

Τα έξοδα για παράβολο των Αιτήσεών σου και λοιπά έξοδα Αίτησης

03

Πλήρη βοήθεια για το Personal Statement των Αιτήσεων σου

04

Τις μεταφράσεις των συστατικών επιστολών και των Ελληνικών πιστοποιητικών σου

05

Την Αίτησή σου για εξασφάλιση Εστίας διαμονής

06

Την Αίτηση Φοιτητικού Δανείου διδάκτρων ή την Αίτηση απαλλαγής διδάκτρων ή την Αίτηση οικονομικής ενίσχυσης (όπου αυτά προσφέρονται)

07

Το εξειδικευμένο Σεμινάριο Study Skills με όλες τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες λίγο πριν την αναχώρησή σου για το Εξωτερικό

Εδώ έρχεται η σκέψη “με ποια κριτήρια θα με επιλέξει το Πανεπιστήμιο που θα στοχεύσω?”

Τα Πανεπιστήμια θα προσέξουν ιδιαίτερα:

  1. Να έχεις ήδη επαρκή πιστοποίηση/πτυχίο Αγγλικής γλώσσας ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε Πανεπιστημίου(IELTS, TOEFL, Cambridge Proficiency κλπ)
  2. Να υπάρχει επαρκής Βαθμός στο Απολυτήριό σου ή στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε Πανεπιστημίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τη συντριπτική πλειοψηφία Πανεπιστημίων δεν είναι απαραίτητο να κατέχεις ήδη το Απολυτήριο ή το Πτυχίο σου, ούτε την επάρκεια Αγγλικής γλώσσας, κατά την υποβολή των Αιτήσεων σου για Εισαγωγή.

Ορισμένα έγγραφα μπορείς να τα στείλεις μετά την αρχική υποβολή της Αίτησης, αλλά οπωσδήποτε πριν την καταληκτική ημερομηνία (deadline) που θα σου δώσει κάθε Πανεπιστήμιο (συνήθως λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του προγράμματος).

Εσείς Ρωτάτε, εμείς Απαντάμε!

Ποια έγγραφα πρέπει να προσκομίσω?

Η UniBridge θα σου δώσει όλες τις κατευθυντήριες οδηγίες για το ποια έγγραφα θα πρέπει να συγκεντρώσεις και να προσκομίσεις είτε ενδιαφέρεσαι για Α΄Πτυχίο, είτε για Μεταπτυχιακό! Κλείσε συνάντηση για Δωρεάν Συμβουλευτική και θα σε ενημερώσει ο Προσωπικός σου Σύμβουλος.

Μπορώ να κάνω Αιτήσεις σε όποια και όσα Πανεπιστήμια θέλω?

UniBridge μπορεί να σε βοηθήσει να εισαχθείς σε έναν μεγάλο αριθμό αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων σε διεθνή κλίμακα και αναλόγως με τις προδιαγραφές που έχεις στο μυαλό σου, μέσω της Συμβουλευτικής που θα σου παρέχουμε, θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για εσένα!

Εάν δεν πετύχω στην πρώτη μου επιλογή αυτό σημαίνει ότι θα μείνω εκτός πανεπιστημίου;

Κανένας υποψήφιος ο οποίος υποβάλλει τις Αιτήσεις του μέσω της UniBridge δεν μένει εκτός Πανεπιστημίου! Εάν κάτι αλλάξει και δεν πετύχεις στην πρώτη σου επιλογή, τότε ξεκινάμε τη διαδικασία για το δεύτερο Πανεπιστήμιο της επιλογής σου. Ένα είναι σίγουρο! Κανείς δεν μένει εκτός καθώς το 90% των υποψήφιων φοιτητών μας πετυχαίνουν στην πρώτη τους επιλογή!

Τι γίνεται στην περίπτωση που δεν έχω πιστοποίηση ξένης γλώσσας?

Η UniBridge σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς εξασφαλίζει πλήρη προετοιμασία για όλες τις ισχύουσες πιστοποιήσεις της Αγγλικής γλώσσας (IELTS, Cambridge Proficiency, TOEFL κλπ). Τμήματα προετοιμασίας για IELTS ξεκινούν κάθε μήνα και διαρκούν λίγες εβδομάδες. Τα τμήματα Cambridge Proficiency ξεκινούν κάθε 3 μήνες.

Πότε πρέπει να γίνει η Υποβολή των Αιτήσεών μου?

Κάθε Πανεπιστήμιο διαχειρίζεται διαφορετικά την υπόθεση των Αιτήσεων και υπό διαφορετικές προθεσμίες. Ωστόσο, όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα για εσένα και για την εγγυημένη Εισαγωγή σου στο Πανεπιστήμιο της επιλογής σου.