Προετοιμασία IELTS

Καλώς ήλθες στο UniPrep-IELTS, το καινοτόμο Project της UniBridge, με εξειδικευμένα Μαθήματα IELTS.

Είσαι ήδη στον σωστό δρόμο για να δώσεις τις εξετάσεις IELTS με αυτοπεποίθηση και να πετύχεις την επιθυμητή βαθμολογία. 

Οι τάξεις προετοιμασίας IELTS καλύπτουν και τις τέσσερις ενότητες της εξέτασης IELTS: Listening, Reading, Writing και Speaking.

Η προετοιμασία UniPrep-IELTS έχει σχεδιαστεί για να σε εξοπλίσει με όλες τις δεξιότητες και στρατηγικές που χρειάζεσαι για να διακριθείς στις εξετάσεις του IELTS Test. 

Το Uni-Prep IELTS Project είναι ένα συμπυκνωμένο και ιδιαίτερα ευχάριστο πρόγραμμα, με εξελιγμένα πρωτόκολλα και τεχνικές για βελτίωση του λεξιλογίου, της γραμματικής, της έκθεσης και των προφορικών, μαζί με στρατηγικές για αποτελεσματική διαχείριση χρόνου.

Στη UniBridge καταλαβαίνουμε ότι για εσένα η εξέταση IELTS μπορεί να αποτελεί αβεβαιότητα ή να τη βλέπεις ως δυσκολία. Οι έμπειροι καθηγητές μας, εξειδικευμένοι στην εξέταση αυτή, είναι εδώ για να σε καθοδηγήσουν σε κάθε σου βήμα

Είτε οι γνώσεις των Αγγλικών σου είναι σε καλό επίπεδο, είτε σε μέτριο, υπάρχουν δύο αντίστοιχα προγράμματα UniPrep – IELTS.     Το Advanced διάρκειας 3 εβδομάδων και το Standard διάρκειας 6 εβδομάδων. Κάθε ένα θα σε καλύψει επαρκώς, με το διαδραστικό σύστημα εκμάθησης που ακολουθούμε.

5 Reasons to start UniPrep - IELTS

1. Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Σπουδών

Οι τάξεις μας καλύπτουν και τις τέσσερις ενότητες της εξέτασης IELTS — Listening, Reading, Writing & Speaking. 

Παρέχουμε ένα δομημένο Πρόγραμμα Σπουδών που εστιάζει σε βασικές τεχνικές, στη βελτίωση του λεξιλογίου, τη βελτίωση της γραμματικής και την αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου.

2. Ειδικευμένοι καθηγητές

Οι εκπαιδευτές μας ακολουθούν πλήρη κάλυψη των θεμάτων και έχουν μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία του IELTS

Είναι εξοικειωμένοι με τη μορφή του test και έχουν βαθιά κατανόηση των κριτηρίων αξιολόγησης του εξεταστικού φορέα.

Θα λάβεις εξατομικευμένη προσοχή και πολύτιμα σχόλια που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την απόδοσή σου.

3. Διαδραστικό περιβάλλον μάθησης

Πιστεύουμε στην ενεργό μάθηση και τα μαθήματα μας είναι σχεδιασμένα να είναι ευχάριστα και διαδραστικά.

Μέσω ομαδικών συζητήσεων, ασκήσεων εξάσκησης, εικονικών mock test, θα αναπτύξεις τις γλωσσικές σου δεξιότητες ενώ παράλληλα θα αποκτήσεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου.

4. Στοχευμένο υλικό εξάσκησης

Το πρόγραμμα σου παρέχει ένα set αυθεντικών υλικών εξάσκησης IELTS για την προσομοίωση των πραγματικών συνθηκών εξέτασης.

Θα έχεις πρόσβαση σε δείγματα ερωτήσεων, δοκιμές πρακτικής και μοντέλων απαντήσεων για να εξοικειωθείς με τη μορφή του test και να βελτιώσεις την τεχνική της εξέτασης.

5. Παρακολούθηση προόδου

Οι καθηγητές παρακολουθούν την πρόοδό σου σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, προσφέροντας τακτικές αξιολογήσεις και συμβουλές για τον εντοπισμό τομέων προς βελτίωση.

Στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε να εντοπίσεις τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σου, επιτρέποντάς σου να εστιάσεις σε συγκεκριμένους τομείς που απαιτούν περαιτέρω την προσοχή σου.

Κάνε τώρα την Εγγραφή σου στο UniPrep – IELTS. Μια καλή βαθμολογία στο IELTS θα σου ανοίξει το δρόμο προς την επιτυχία εξασφαλίζοντάς σου πρόσβαση σε Αγγλόφωνες Σπουδές για Bachelor ή Master, είτε για επαγγελματική εξέλιξη.

Είσαι ήδη στον σωστό δρόμο για να δώσεις τις εξετάσεις IELTS με αυτοπεποίθηση και να πετύχεις την επιθυμητή βαθμολογία.

Με την καθοδήγηση των δασκάλων σου και τις στρατηγικές της Ομάδας UniBridge, θα αποκτήσεις και την αυτοπεποίθηση και τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες και θα ανταπεξέλθεις στο test με σιγουριά και ευκολία.

Κάνε την εγγραφή σου σήμερα και ξεκίνησε το ταξίδι σου προς την επιτυχία του IELTS!

Κλείσε Δωρεάν Διαγνωστικό Τεστ Αγγλικών